Primăria Băile Herculane

  
  
  

ANUNȚ COLECTIV

In temeiul art.47 alin (4) si (5) din Legea nr.207/2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, care prevede

(2) Actul administrativ fiscal emis pe suport hârtie se comunică contribuabilului/plătitorului ori împuternicitului acestora, la domiciliul fiscal, direct, dacă se asigură primirea sub semnătură a actului administrativ fiscal, sau prin poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

(3) Actul administrativ fiscal emis în formă electronică se comunică prin mijloace electronice de transmitere la distanţă ori de câte ori contribuabilul/plătitorul a optat pentru această modalitate de emitere şi de comunicare.

(4) În cazul în care comunicarea potrivit alin. (2) sau (3), după caz, nu a fost posibilă, aceasta se realizează prin publicitate.

(5) Comunicarea prin publicitate se efectuează prin afişarea unui anunţ în care se menţionează că a fost emis actul administrativ fiscal pe numele contribuabilului/plătitorului, după cum urmează:

b) în cazul actelor administrative fiscale emise de organul fiscal local prin afişarea anunţului, concomitent, la sediul organului fiscal emitent şi pe pagina de internet a autorităţii administraţiei publice locale respective.

Comunicam ca au fost emise acte administrative fiscale pentru urmatorii contribuabili:

Nr.

Crt

Denumirea contribuabilului si C.U.I.

Domiciliul fiscal al

contribuabilului

Denumirea actului administrativ fiscal nr.si data actului
1.

SC Z.M.F. & FREMAR PRODUCTION SRL

CUI: 29502536

Str.Trandafirilor nr.110,

Baile Herculane,

jud.Caras-Severin

Somatie si titlu executoriu nr.7122/26.02.2018

 

Actele administrativ fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul organului fiscal emitent.

Prezentul act administrativ fiscal se considera comunicat in termen de 15 zile de la data afisarii anuntului.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu acest anunt ne puteti contacta la numarul de telefon 0255560439 sau la sediul nostru.

data publicarii: 16.03.2018

 


ANUNȚ

AQUACARAȘ are dispecerat central pentru reclamații

aquacaras

Începând cu data de 1 Martie 2018, conducerea SC AQUACARAȘ SA, operatorul județean de apă și canal vine în sprijinul abonaților săi din cele 8 orașe cu un serviciu nou, menit să înlesnească comunicarea între părți. Este vorba de un dispecerat central care va prelua toate apelurile telefonice referitoare la: reclamații, defecțiuni ale rețelelor de apă și canal, propuneri, solicitări ori recomandări diverse. Dispeceratului va fi la dispoziția abonaților 24 ore din 24, de luni și până duminică, la numărul de telefon 0255/215643


ANUNȚ

PRIVIND MODALITATEA DE VĂNZARE A TERENURILOR AGRICOLE ÎCEPÂND CU DATA DE 01 martie 2018

teren agricol

Începând cu data de 01.03.2018 Direcția Agricolă Caraș-Severin va prelua doar dosarele întocmite în coformitate cu cele precizate în instrucțiunile de mai jos ( aferente vânzărilor de teren coform Legii 17/2014 ). Programul și orarul depuneri dosarelor: Marți - Miercuri - Joi orele 9 - 15:30.

vezi și descarcă instrucțiuni:

word doc icon


ANUNȚ

ghiseufinantebani

Primăria Băile Herculane anunță contribuabilii că în data de miercuri 28 februarie 2018 impozitele și taxele locale se vor încasa doar pâna la ora 11 din cauza unor lucrări de mentenanță programate la sistemele și programele IT.


"ANTREPRENOR DE VIITOR"

antreprenor

Primăria Băile Herculane împreună cu Austromed Holding SRL anunță lansarea proiectului „Antreprenor de viitor“ pentru orașul Băile Herculane – un proiect european, susținut de antreprenori cu experiență
internațională, care deschide noi perspective inițiativei private. Ajutor de stat pentru 90 de noi întreprinderi create în regiunea Vest pentru crearea a 180 de noi locuri de muncă. 

Proiectul „Antreprenor de Viitor“, în valoare de 20,2 milioane de lei, se desfășoara în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 și este cofinanțat din
Fondul Social European și de către parteneriatul româno-austriac. Ajutorul de stat este între 31.500 și 40.000 Euro pentru fiecare întreprindere nou înființată. Întreprinderile vor fi cu profil non-agricol și trebuie înființate în zona urbană.

Nu numai antreprenorii se vor bucura de avantajele propriei afaceri: proiectul prevede ca întreprinderile să creeze noi locuri de muncă pentru 180 de persoane, salariile acestora urmând să fie achitate tot din ajutorul de stat.

Cei interesati să devină antreprenori sunt invitați să participe  miercuri 21 februarie începând cu ora 15:30 la sediul Primăriei Băile Herculane unde Austromed Holding SRL, lider al parteneriatului transnațional din care mai fac parte Bit Education & Consulting Romania SRL și expertul internațional Bit Management Beratung GmbH, companie de invățământ și consultanță din Republica Austria, va desfășura o sesiune de informare celor interesați.

Citește mai departe: Anunțuri